UPFRONTS 2018: NBC - Kaszák és berendelések

Megkezdődött az idei upfronts. Lényegében egy hete már folyamatosan kapunk frisseket kedvenc sorozatainkról. Sokan szomorkodhatnak, hiszen számos szériának vetett véget a csatorna. Szerencsére volt, amelyik megmenekült, és persze újoncokkal is találkozhatunk ősszel. Az alábbiakban ezeket fogom nektek bemutatni, illetve listába szedtem azokat, amelyek berendelésre kerültek, és azokat, amelyek végül kaszasorsra jutottak.


Berendelve: Brooklyn Nine-Nine, Chicago Fire, Chicago PD, Law & Order: Special Victims Unit, The Blacklist, Blindspot, Chicago Med, Superstore, This Is Us, The Good Place, Midnight, Texas, Marlon, A.P. Bio, Will & Grace, Good Girls + The Voice, Ellen’s Game of Games, World of Dance, The Wall + Sunday Night Football, Dateline NBC, Football Night in America

Kasza: Rise, The Brave, Shades of Blue, Taken, Great News, The Carmichael Show, The Night Shift, The Celebrity Apprentice

Amikről még nincsen információ: Timeless, Champions, Law & Order True Crime, Little Big Shots,  Better Late Than Never, Genius Junior

Újoncok: Manifest, The InBetween, The Enemy Within, The Village, New Amsterdam, Abby’s, I Feel Bad, The Titan Games, America’s Got Talent: The Champions



New Amsterdam


Szereplők: Ryan Eggold (The Blacklist, 90210), Freema Agyeman (Sense8, The Carrie Diaries), Janet Montgomery (Salem), Jocko Sims (The Last Ship), Anupam Kher, Tyler Labine (Deadbeat)

Premier: 2018. ősz

Történet: Orvosos sorozat, amelynek főhőse a Bellevue új orvosigazgatója. Nem fogad el nemleges válaszokat, a szeme előtt kizárólag a betegek magasfokú ellátása lebeg, illetve a bürokrácia letörése. 

Esély nálam: 50%
Jó kérdés, hogy mit kezdek vele. Ez a fifty-fifty dolog itt 100%-ban jelen van. Meglátom, hogy mire lesz időm.

Manifest
Szereplők: Melissa Roxburgh (Valor), Josh Dallas (Once Upon a Time), Athena Karkanis (Low Winter Sun), J.R. Ramirez (Power), Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur.

Premier: 2018. ősz

Történet: Egy tenger felett eltűntnek nyilvántartott repülőgépről szól. 5 év múlva hirtelen előkerül, utasai számára pedig az idő nem telt el. A szeretteik ezzel már máshogy vannak, eltemették és megsirattak mindenkit. A széria az utasok magánéletét követi nyomon, azt, hogy milyen sors rendeltetett nekik egy újabb esély révén.

Esély nálam: 90%
A pilotot biztosan megnézem. Tetszik a leírás, és a felhozatal is. Meglátjuk, hogy meddig maradok.

I Feel Bad
Szereplők: Sarayu Blue (No Tomorrow), Paul Adelstein (Chance), Aisling Bea (Hard Sun), Zach Cherry, Johnny Pemberton (Son of Zorn), James Buckley (The Inbetweeners US)

Premier: 2018. ősz


Történet: Egykamerás komédia. Egy anyáről, főnökről, feleségről, barátról, aki nem tökéletes. Erotikus álmában néha nem a férje jelenik meg, mint párja. Ha a gyerekek nyilvános helyen nem viselkednek megfelelően, úgy tesz, mintha nem ismerné őket. 
Esély nálam: 0%
Továbbra se kérem a 88. komédiát. Nem az én világom.
The InBetween

Szereplők: Harriet Dyer (Love Child), Paul Blackthorne (Arrow), Anne-Marie Johnson, Cindy Luna, Chad James Buchanan
Premier: 2019. tavasz

Történet: Krimisorozat női főszereplővel. Adottságai révén képes kommunikálni a halottakkal. Segít nekik megoldani elmaradt ügyeiket. A nő inkább átoknak, mind áldásnak éli meg a dolgot. Egy nyomozó barátja bevonja egy gyilkossági ügybe, amely megoldásával mintha kicsit jobban elfogadná a sorsát. 
Esély nálam: 40%Annyira nem fogott meg a sztorit, szóval nagy csoda kell, hogy belekezdjek.
The Village

Szereplők: Moran Atias (Tyrant), Dominic Chianese (The Sopranos), Warren Christie (Eyewitness), Frankie Faison (Banshee), Jerod Haynes, Daren Kagasoff (The Secret Life of the American Teenager), Michaela McManus (Aquarius, Awake), Lorraine Toussaint (Rosewood), Grace Van Dien (Greenhouse Academy)

Premier: 2019. tavasz


Történet: Drámasorozat egy manhattan-i társasházról. Kívülről olyan, mint a többi, ám belülről teljesen más. A történet a lakókról szól, akik barátok és szomszédok is egyben. Mindegyikük története más ás más. van köztük egyedülálló ápolónő édesanya egy tinifiúval, egy joghallgató, aki idősebb lakótársat kap, egy háborús veterán, egy szerelmes házaspár és egy anya Amerikában született gyerekével, akit természetesen a bevándorlási hivatal is meglátogat. 
Esély nálam: 70%
Talán adok neki egy esélyt. Nagyon megtetszett a történet. Talán ki tudnak belőle hozni valami hasonlót, mint a This Is Us. Már várom a tavaszt!
The Enemy Within

Szereplők: Jennifer Carpenter (Limitless), Morris Chestnut (Rosewood), Raza Jaffrey (Code Black), Kelli Garner (Pan Am)

Premier: 2019. tavasz

Történet: Kémvadász thriller, egy egykori CIA ügynöknőről, a modern amerikai történelem leghírhedtebb árulójáról, az ország legutáltabb asszonyáról, akit minden idegszálának tiltakozása ellenére egy FBI-ügynök kihoz szigorúan őrzött szövetségi börtönéből, ahol életfogytig tartó büntetését tölti, hogy segítsen elkapni egy veszélyes bűnözőt, akit jól ismer. Az ügynök nehezen bízik meg a nőben, akinek tevékenysége sokat ártott neki, de mindketten tudják, hogy bár más motiválja őket, csak úgy kaphatják el a kémet, hogy egyként gondolkodnak.

Esély nálam: 0%
Egyáltalán nem kedvelem az effajta sorozatokat. Sajnálom, de a The Enemy Within nem lesz a nézős sorozataim között.
Abby's

Szereplők: Natalie Morales (The Grinder), Nelson Franklin (The Millers), Kimia Behpoornia, Jessica Chaffin (Man with a Plan), Leonard Ouzts, Neil Flynn (The Middle)

Premier: 2019. tavasz

Történet: Komédia egy nő, engedély nélküli kocsmájáról, amit San Diego-i udvarában üzemeltet. Időbe telik odaférni a pulthoz is. Az igencsak különc vendégek szerint Abby boltjába belépni elismerést jelent. Aki bejut, családtaggá válik.

Esély nálam: 10%
Millió és egy komédia van. Nagyon nehéz kitűnni a tömegből és kétlem, hogy Abbynek menne. Mindenesetre engem nem fogott meg.
Forrás: sorozatjunkie.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...