The Sinner - Jessica Biel új sorozata

A The Sinnert képtelenség lenne máshoz kötni, mint Jessica Biel sorozatvilágba történő visszatérése. Sokan tudják, hogy a színésznő a Hetedik mennyországban kezdett még a kilencvenes évek közepén, majd ezután döntött úgy, hogy kitekint a mozivászonra is. A sok-sok szerep után végül ismét a gyökereinél találta magát és megkapta a The Sinner főszerepét, amelyet a nyáron mutattak be.



Az USA csatornán augusztus elején startoló széria egy antalógia sorozat, amely történetének középpontjában egy családanya áll, aki a strandon minden szokszó nélkül megöl egy fiatal srácot. Természetesen sok a tanú, így a rendőrök is őrizetbe veszik és börtönbe szállítják, miután beismerte a gyilkosságot. A fordulat ott jön, hogy egy idősebb nyomozó kíváncsiságát felkeltette az, hogy miért is tesz egy teljesen átlagos családanya ilyet, ha mégcsak nem is ismeri az áldozatot?

Amire szerintem mindenki rákattant, az az ok, hogy miért tette? Valaki kényszerítette? Valami hatással lehetett rá? Egyenlőre senki sem tudja, de talán csak emiatt maradt sok néző a sorozattal. Az első epizód nem volt unalmas vagy épp lagymatag, de túl sokat sem árult el a továbbiakról. Ennek ellenére nőtt hétről-hétre a nézettség, így bizton állíthatom: le fogom darálni az első szezont, aminek hamarosan vége is.


Ennek a sorozatnak is nagy löketet ad a színészgárda. Na nem a mellékszereplők fogtak meg engem sem! Jessica Biel sokszor megmutatta már, hogy a thriller kategóriában is nagyot tud alakítani. Itt sem kellett csalódnunk benne. Kicsit őrült, kicsit drámai, de valahol mégis hitelesre sikeredett az első részben való játéka. 
Bill Pullman alakítja az öreg nyomozót, aki még érdekessé is válhat a részek során, így érdemes figyelemmel követni az karakter életét. Rajta kívül ott van még Christopher Abbott, aki Mason-t, Cora férjét formálja meg. Egyenlőre nem tűnik túl acélosnak, de lehet, hogy vele nem is az a céljuk.
A további mellékszerepben sincsenek túl nagy nevek és nem is találtam magamnak olyat, akire azt mondom, hogy érdekes lehet a későbbiekben, de persze ez majd a dara során derülhet csak ki. 

Értékelés: 10/7. Maga a sorozat nem rossz, de csak összességében. A történet egyenlőre nem túl figyelemfelkeltő, így kétséges lehet annak sorsa is a későbbiekre. A második évadról még nincs információ, de ha az első évad végül meg is tetszik, kizárólag darára tudom ajánlani, hiszen kicsit vontatott és lassan indulnak be az essemények.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...