Upfronts 2017: FOX Berendelések, kaszák, újoncok

Idén is számos kaszára sor került, ami a FOX-ot illeti, de emellett hat új sorozatot rendeltek be ezidáig, ami egész szép szám. 

A következő sorozatokat kaszálta el a csatorna: Sleepy Hollow, Scream and Queens, Rosewood, Making History, APB, Pitch, Bones, Shots Fired, Son Of Zorn

Az alábbiakat berendelte új évadra: The Exorcist, Brooklyn Nine-Nine, Last Man on Earth, Bob's Burgers, New Girl, The Mick, Gotham, Lucifer, Star, The Simpsons, Family Guy, Lethal Weapon, Empire

Prison Break ??

A következőben az újoncokat mutatom be egy kicsit. Elég színes a felhozatal, így idén és midseasonban is lesz miből válogatnunk a FOX-nál.


The Gifted

Szereplők: Stephen Moyer (True Blood), Natalie Alyn Lind, Amy Acker (Angel), Percy Hynes White, Blair Redford (The Lying Game), Coby Bell (Burn Notice), Emma Dumont (Bunheads), Jamie Chung (Samurai Girl), Sean Teale (Reign)
Premier: 2017. ősz
Történet: A sorozat a Marvel-es képregényes univerzumban játszódó dráma. Egy kertvárosi családról szól, akik élik boldog életüket, ám egy baleset kapcsán rájönnek, hogy a gyerekek mutáns képességekkel rendelkeznek. A szülők mindent megtesznek annak érdekében, hogy megóvják őket, így menekülésre kényszerülnek. Egy mutánsokra vadászó kormányügynökség a nyomukba is ered. Csatlakoznak egy földalatti mozgalomhoz, amelynek négy tagja mutánsokon segít a számukra egyre sötétebbnek tűnő jövőben.
Esély nálam: 60%
Tuti belenézek, de már a leírásban is túl sok a mutánsokból. Meglátjuk.




The Orville

Szereplők: Seth MacFarlane (Family Guy), Norm Macdonald, Adrianne Palicki (Friday Night Lights), Scott Grimes (ER), Peter Macon, Penny Johnson Jerald (Castle), Chad L. Coleman (The Walking Dead), J Lee, Halston Sage (Crisis)
Premier: 2017. ősz
Történet: A történet a 25. században, az U.S.S. Orville űrhajó fedélzetén játszódik. A dramedy egy küldetésről szól, amelynek lényeg a felderítés. Az emberekkel és űrlényekkel teli legénység szembenéz az űr csodálatos és veszélyes világával. 
Esély nálam: 0%, de csak, mert mínuszt adni felesleges lenne. Nagyon nem az én világom.




The Resident

Szereplők: Emily VanCamp (Revenge, Everwood), Matt Czuchry (The Good Wife, Gilmore Girls), Valerie Cruz (Off The Map, Dresden Files), Shaunette Renee Wilson, Manish Dayal, Bruce Greenwood (The River)
Premier: 2018. midseason
Történet: A sztori három orvosról és egy elkötelezett, fiatal nővérről szól. A dráma bemutatja, hogy mi folyik a kórházak színfalai mögött. Középpontban egy arrogáns, ámde jóképű, egy idealista rezidens áll. 
Esély nálam: 100% Bár magukat az orvosos sorozatokat nem bírom, a szereplők miatt mindig kénytelen vagyok megnézni és néha maradok is. Mivel Emily és Matt is jelen van, nagy esélyt látok arra, hogy a pilot után folyamatosan kövessen a szériát.




9-1-1

Szereplők: Angela Bassett
Premier: 2018. midseason
Történet: Valós elbeszélgetéseken alapulód dráma a segélyhívásokra elsőként reagálók életéről és munkájáról. 
Esély nálam: 80% Mivel még pilot sincs hozzá, a főszereplőket sem választották ki, így nem nagyon tudok nyilatkozni az esélyekről. A leírás alapján viszont egyelőre úgy tűnik, hogy belenézek az első részbe.



Ghosted

Szereplők: Craig Robinson (Mr. Robinson), Adam Scott (Big Little Lies),  Adeel Akhtar (River), Ally Walker (Tell Me You Love Me)
Premier: 2017. ősz
Történet: A történet két elég ellentétes jellemű férfiról szól, akikre igencsak rájár a rúd. Az egykamerás akciókomédiában egy küldetést kapnak a főszereplők, ami lényege, hogy megmentség az emberi fajt a földönkívüliektől. Az egyikük egy szkeptikus, az ufókban egyáltalán nem hívő egykori nyomozó, a másikuk pedig egy zseni, aki hisz a paranormális jelenségekben. Kettejüket egy titkos kormányügynökség szervezi be, hogy fura eseteket vizsgáljanak ki.
Esély nálam: 40% Már előre látom, hogy az lesz a sorsa, mint a Powerless-nek. Jó a sztori, de az efajta komédiák nem jönnek be a közönségnek, ahogy nekem se nagyon.




LA to Vegas

Szereplők: Dylan McDermott (Stalker, Hostages, Dark Blue, Big Shots, The Practice), Ed Weeks (The Mindy Project), Kim Matula, Olivia Macklin, Nathan Lee Graham, Peter Stormare (American Gods, Swedish Dicks, Prison Break)
Premier: 2018. midseason
Történet: Komédia a Jackpot Airlines legénységéről, akik egy olcsó járatok dolgoznak. A gép Los Angelesből Vegasba megy péntek este és viszi azokat az embereket, akiknek egyetlen vágyuk, hogy egy kaszinóban nyerhessenek. Vannak állandó utasok is, akik minden héten elutaznak a városba.
Esély nálam: 50% Ezt most így hirtelenjében nem tudnám megmondani. A sztori bejön, de a FOX nálam még mindig nem túl jó a komédiák gyártásában.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...