Megérkeztek a Pretty Little Liars folytatásának első képei

Egyre több információ érkezik a Pretty Little Liars utolsó évadjának második feléhez. Az idei PaleyFesten is részt vettek a színészek, így még több morzsát szórtak el a rajongók számára. Megtudtuk, hogy Ian Harding (Ezra) kicsit sem szerette a befejezést az első olvasás alkalmával, majd a későbbiekben megbékélt vele és felfogta, mit is jelent ez számára. Azt is elmondták, hogy nem tudják, ki Alison gyermekének apja, ami azért elég abszurd, de szerintem csak hárítanak, nagyon is tisztában vannak vele, kié a baba. 
A készítők azt is elmondták, hogy az utolsó epizódban lesz egy hatalmas csavar, ami számomra egyet jelent egy esetleges spin-offal, filmmel vagy egyéb másfajta folytatással. De ne legyen igazam, már így is sok bőrt húztak le erről az sztoriról. 
Az Emison rajongókra is gondoltak, hiszen számos jelenetet vettek fel velük, így akár a fanok reménykedhetnek egy esetleges kapcsolatra a végén részükről. 

A morzsákon felül, megkaptuk a folytatás első egy percét is, amiben Spencert szállítják a kórházba és a többiek is vele tartanak. Alatta pedig a 11. epizód képeit és az utolsó posztert is megnézhetitek. A 7B április 18-án kezdődik! 





















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...