Under The Dome - Ez egyre rosszabb lesz

Oké, értem én, hogy ez egy dráma, de nekem semmi drámai nincs benne, inkább már-már siralmasnak nevezném a sorozatot. Az első évad még elment, csak egy-egy rejtély jött elő, de mégis főleg a búrával foglalkozott, így még elment, ráadásul még voltak érdekes szereplők. Erre az évadra, azokat kinyírtuk, a búrát hanyagoljuk és mérhetetlenül tehetségtelen színészeket alkalmazunk egy amúgy is lefelé menő minőségű szériába.


Már az első részen érezni lehetett, hogy ez nem lesz olyan minőségi, mint az első évad, de csak jöttek és jöttek a részek, majd egyre többször éreztem azt, hogy ennek itt kell véget vetni, de még mindig nézem. Hogy miért? Sejtelmem sincs, de nem gondolom, hogy sokáig kitartanék, az a szerencséje, hogy csak nyáron adják és csak 12 része van, ezt még ki lehet bírni, de érdekel az egész, hogy miért is esett le ez a búra erre a kis városra.

Az egészben az a meglepő, hogy még csak két hét telt el a búra leereszkedése óta, de már olyan szerelmek alakultak ki, amik két év alatt nem lettek volna képesek így előtörni, főleg, ha azt vesszük, hogy meggyilkolják a csaj férjét, kiderül, hogy ki volt az és két héten belül bőven megbocsájt neki, majd összeköltöznek és szerelmesek. Ez már az első évadban bántotta a szememet, de elnéztem felette. Minden halálon két másodperc alatt túltesszük magunkat és a rész végére már nem is emlékszünk, hogy ki veszett oda. Érdekes, hogy a mágnesesség előjön, majd puff, hirtelen a semmibe lesz, de előtte szétszed pár házat.

Big Jim hirtelen a jók egyike lett, mert a Búra megmenti az életét, majd jön a sok értelmetlen rész a pillangókkal, a vírussal és a sok baromsággal. Majd az étel kérdése, hogy nem lesz elég, aztán jön az öreg néni, akinek puff, éppen akad egy boltnyi kajája, mert a férje szeretett otthon sok kaját tartani, amik közül két hét alatt semmi nem romlott meg, ráadásul mozdulni sem volt helye a néninek, nem is láttuk két hét alatt, most meg előjön és persze odaadja az összes kaját a város számára, ami amúgy több hónapig vagy hétig elég nekik és erre rendezünk egy nagy ünnepi vacsorát, csak, hogy pazaroljuk a jó kis kaját. Már megint egy értelmetlen húzás a készítőktől. Az egyik részben még az internet is használható pár percig, ekkor Junior kap egy üzenetet, amiben kiderül, hogy az anyja él, majd megint nincs internet. Micsoda csodák vannak itt, ráadásul senkinek nem jut eszébe utána járni, csak az érdekli a karaktereket, hogy a néni életben van valahol odakint és tud a búráról, hiszen lerajzolt sok-sok rózsaszín csillagot, vagy mit, meg Junior halott szerelmét (Angiet).

A kísértet-csaj előtűnik a semmiből, kiderül, hogy ő már 1980 akármennyiben meghalt, valaki megölte. Mellesleg a kis csaj az egyik legrosszabb színész a világon, nem tudom, hogy honnan szalajtották egy akkora figyelmet kapó sorozatba. Idegesítő egy fehérnép, ráadásul körülbelül egy nap után lesmárolja a kis csávót, akit nem is ismer, majd a másik csak féltékeny lesz. Micsoda románcok vannak itt a Búra alatt.

Majd itt van az őrült Sam, aki meg akarja ölni Juniort, majd nem teszi. Azt hiszi, hogyha a kezek tulajdonosai meghalnak, akkor eltűnik a Búra, na persze. Junior felébred és eszébe jut, hogy tenni kéne valami nagyon fontosat és elment a suliba, ahol éppen megtalál egy alagutat, ami szerintem a Búra egyik kijárata lesz, hiszen azt mondták lesz, aki kijut belőle az évad során.

Értékelés: 10/3. Mérhetetlen mennyiségű viccet és baromságot le lehetne írni, de szerintem felesleges és a besoroláson változtatnék: komédia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...