Comic Con - 1. nap (Teen Wolf, Under The Dome, Reign)

Elérkezett végre a Comic Con és ennek azért is örülök, mert ez volt az első hivatalos esemény az oldal történetében, ráadásul hatalmas sikere volt, ezért is kísérelem megint megtenni azt a lépést, hogy lefordítom nektek a spoilereket, amik elhangzottak. Hozok videókat, előzeteseket és természetesen képeket is.

Frissítve: 07.26. 15:11
Folyamatos frissítés alatt!!!

Reign

2. évad leírás: Mary, a skótok királynőjének története tovább folytatódik ősszel a második évaddal. Mary és Francis egy olyan ország felett fog uralkodni, amely pestis sújtotta, éhínség gyötri a népet, emellett vallási ellentétek alakultak ki. A hamuból erős nagy-hatalmú urak emelkednek fel, házasságok mennek tönkre, félelem és gyanakvás lesz úrrá mindenkin. Mary próbálja magát és barátait menteni és Francis megtanulja ki az igazi ellensége, amely talán saját családja. Exkluzív betekintést kapunk a 2. évadról a mostani Comic Con-on.


Spoilerek

Toby Regbo (Francis): A 2. évadban a legnagyobb küzdelme az lesz, hogyan szembesül azzal a ténnyel, hogy megölte az apját. Kísérteni fogja a tette. Francis tévesen hitte, hogy ugyanazt a hatalmat kapja, mint ami apjának volt. Ő fájdalmasan fogja megtanulni ezt. Az idő lelassul a Reign-ben, ezért ha meg is kell halnia, tovább láthatjuk őt.
Laurie McCarthy (producer): Azt mondja annyi vágynak és kéjelgésnek székhelye a Reign. Feltárják azt, milyen érzés férjhez menni politikai, személyes okokból egy kissé horrorisztikus komplikációkkal. Laurie nem akarja Francis-t megölni egyhamar, nagyon szereti, meg akarja tartani.
Mindannyian nagyon izgatottak, hogy itt lehetnek.
A 2. évad a pestissel és annak következményeivel fog foglalkozni, ahogy a kastélyban a bosszú forr, változó hatalmi dinamikák, valamint persze öldöklések. Lassabb időhaladás, nem lesznek nagy ugrások. Jobban fókuszálnak Mary és Francis kapcsolatára. 
Adelaide Kane (Mary): "Mindenkit érdekel a petefészkem" - a babára gondol 
hogy lesz-e vagy sem. Adelaide mondja, izgatott, hogy "kínos" hamis szex lesz Toby-val (Francis) szombaton. Adelaide mondja, hogy örül, hogy vége a szerelmi háromszögnek, az összes show azt csinálja.
- A 2. évad trailer szerint: Sok vér, harc, őrületes ruhák! Amikor Bash képét mutatják, a szöveg alatta azt mormolja: a sötétség felébred.
Jönnek a földtulajdonosok, saját hadsereggel és támadják a kastélyt.
A pestis jön és a várban landol, nem mindenki éli túl, figyelmeztetnek minket és a fő karaktereket.
Laurie McCarthy (producer): A jövőben sok szerető lesz Catherine életében, mindenképp. Megkérdezték tőle, mit szólna Henry szellemként visszatérne, ő erre: "Bármi megtörténhet a Reign-ben". A 2. évadban megtudjuk mi folyik a vár falain kívül, sok nemes várja már a napját a kastélyban, nem éppen barátságos találkozásra.
- Adelaide Kane (Mary) kedvenc jelenete az volt, amikor Francis-nak mondta, hogy "Én megtettem azt, amit te nem tudtál." Adelaide ha nem Mary lenne, akkor Bash, Toby (Francis) is Bash-t mondta. Adelaide odaadta a kérdéskártyáit aláírva azoknak, akik integettek neki a nézőközönségből. Mindenki odavan érte. Mondja, hogy Mary és Francis házassága jóóóó hosszúúú. Figyelmeztetnek minket, hogy a Frary rajongók egy kicsit idegesek lesznek. Számtalan akadályba ütköznek majd, politikailag is, és más horrorisztikus dolgokban is. A Mary-Francis-Lola hármas nagyon kínos lesz a szülést követően. Mary és Catherine között még mindig feszült lesz a helyzet.
- Megan Follows (Catherine): Mondja, hogy Catherine hűséges személy. Nem csak fekete-fehér, amikor döntéseket hoz.. Megan elmondja, hogy ha nem Catherine lenne, akkor a király szerepébe búja, folyton kidobni a nőket a szobából.
- Toby Regbo (Francis): Beszél az öltözködésről. Ezután mondják neki, hogy a wikipedia szerint Francis meghal. Erre ő: " A wikipedia azt is mondta, hogy nem szállt le a heréje." WTF?! Bűntudatról mesél ismét, meg fogja enni belülről.








Teen Wolf

Első és legfontosabb, 5. évad berendelve, ráadásul 20 részes lesz, amit két adagban kapunk meg.


Spoilerek

- Malia és Stiles kapcsolata tovább mélyül az évad következő részeiben.
- Malia szüleinek története még gondokat fognak okozni a jövőben.
- Számíthatunk Stiles&Malia szexre is.
- Derek el fogja veszíteni az erejét és valószínű, hogy ember lesz. Ezek után ki kell találnia, hogy mit kezdjen magával, most, hogy nem vérfarkas. Ki kell derítenie, hogy ki ő valójában.
- Lydia továbbra is az erejével fog küzdeni és meg akarja fejteni azt.
- Többet fogunk megtudni Lydia családjáról és annak múltjáról.
- A következő két részben az erejével fog küzdeni.
- Úgy fog tűnni a következő részekben, hogy Derek haldoklik.





Under The Dome

Spoilerek

- Még több halálra számíthatunk ebben az évadban.
- Meg fogjuk tudni, hogy Angiet ki ölte meg és azt is, hogy a szekrények miért van akkora jelentősége.
- Az első évadban 16 haláleset volt, most sincs senki sem biztonságban.
- Alexander (Junior) elárulta, hogy sosem lehet tudni, hogy kivel mi fog történni, azt is elmondta, hogy hiányzik neki Brit Robertson (Angie), mert nagyon szoros barátságot alakítottak ki.
- Jim hamarosan átlagos embernek fog számítani a többiek között. Mi lesz még itt?
- Joe a későbbiekben példaképként tekint majd Barbiera.
- A 8. részben Joe próbál kommunikálni a külvilággal egy weboldal segítségével.
- Egyéb családi titkok derülnek ki még az évad során.
- Sam cselekedeteinek oka van, nem pszichopata.
- Lehet, hogy egy szereplő ki fog jutni a külvilágba.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...