Star-Crossed - Mi lett volna a 2.évadban?

Találtam egy interjút a Star-Crossed készítőjével, aki elmondta, hogy mi lett volna a 2. évadban. Bár nem vagyok nagy angol tudású, megpróbáltam nektek a lényeget lefordítani.

Zap2it: Az emberek akkor ugye halottak?
Averill: Amit a végén látni lehetett, az csak egy reakció volt a szerkezet működésére. Néhányat a tömegben, valakit máshol, de kiütött a szerkezet, viszont senki nem halott. Még Grayson sem, akit lelőttek a fináléban.


De néhány ember halott?
Két áldozat biztosan van. Az egyikük Zoe, aki biztosan meghalt, illetve Taylor és Drake gyermeke, aki sajnos az autóbalesetet nem élte túl. Valójában Mudbug is veszélyben van. Lukasnak egy nagyon jó történetet szántunk a 2. évadra.

Mi történt volna a 2. évad premier részében?
Valójában 3 hónapot akartunk az időben ugrani. Az emberek semmit nem tudnak arról, hogy a szuvek jelet küldött, sőt, még az Átriánokból is csak nagyon kevesen tudnak róla. Ráadásul az integrációs programot is szüneteltetni akartuk a robbanás miatt.

A kormány egy feketelistát állított volna össze azokról az Átriánokról, akik gyanúsnak tűntek. A szektoron belül egyfajta Hunger Games kerület alakult ki, olyan óvintézkedések kerültek sorra. Ekkorra a kormány is tudja, hogy az Átrián hajók útban vannak a Földre, csak azt nem tudják, hogy mit csináljanak, ha azok megérkeznek. Terinek és Drakenek együtt kell működnie egy ügy miatt, ami nehezükre esik. Az Átrián-hajók olyan növényeket hoztak volna, ami a Földön mindent megváltoztat, kezdve az éghajlattal. A fő tervük, hogy úgy forgassák el a Földet, hogy elég víz kerüljön a szárazföldre és ezzel az emberiség kihalna.
Teri életéért cserébe Roman és Drake segített volna a szektor rosszfiúinak. Roman megtudja, ki is Teri apja.

És mi lesz Emeryvel?
Emery a feketelistán szerepel, de ő az emberi részén, ugyanis segített az Átriánoknak, állítja a kormány. Emeryt kihallgatják és apjának kell megmentenie, ugyanis el akarják ítélni. Emery szökevénnyé vált. Romannal is kapcsolatban akar maradni, akinek esélye lesz lelepleznie, aki segített még a szuvek elindításában. A kormány Emery összes barátját kifaggatja és bajba is keveri, hogy leleplezzék a lány kilétét. Grayson kapcsolatban áll a lánnyal továbbra is és próbál neki segíteni. Emerynek már személyes bosszúvá vált a kormánnyal való harca.

És a többiek?
Grayson nem halott, nagyon is él. Viszotn kórházba kerül, ami miatt Emerynak támad bűntudata. Ekkor egy kis szakadék lett volna Roman és Emery között.

Julia élete kissé megváltozik, ráadásul sok romantikus kalandban lett volna része. Julia és Eric határozottan együtt maradnak. Julia kissé naiv, de pozitív, így reménykedik, hogy minden jóra fordul.

Lukas vezeti a szuveket. A 2. évadban egyre inkább anti-Átriánná vált volna. A fekete cyper alapvetően tovább él az átriánokban. Ő lett volna a váratlan gazember a második évadban.

Taylor sajnos elvesztette a babáját. Drakevel küzdenek, hogy fent tartsák a kapcsolatukat. Nehezen, de visszatérnek a szexuális kapcsolatra, ami előtte úgy ment nekik. Még mindig van benne átrián DNS, így érdekes lett volna látni az ő további történetét is. Ráadásul Drake megtanította volna harcolni is a lányt.

Gloria tehetetlennek érzi magát. Nem beszélhet a fiáról, ami továbbra is nagyon letöri. Biztos benne, hogy látta a fiát akkor este. Reméli, hogy a fiával eltérítheti az átriánokat a tervüktől.

Roman és Teri kapcsolatában is lettek volna változások. Eredetileg őket tervezte a család egy párnak, akkor tiltakoztak ellen, ráadásul jött Emery, de a kémia nem múlt el köztük.

Végül. Emery és Roman együtt lett volna a végén?
Egy Dawson és a haverok nevű ismert sorozathoz tudnám hasonlítani, ahol Pacey=Grayson és Roman=Dawson. Bár összemelegedtek, ráadásul megmentették (?) a világot, nem jelenti, hogy Grayson és Emery együtt lennének. Fontos, hogy Roman és Emery továbbra is együtt tudjon dolgozni mindennek ellenére, ugyanis együtt mentik meg a világot.
A finálé fontos pillanata volt, amikor Grayson megmondta Emerynek, hogy ő mindig csak a lány fogja választani. Terveztük, hogy ők együtt lesznek a végén, de ezt már nem tudjuk meg. Ráadásul oda-vissza mentek volna, főleg Emery, Roman pedig Terinél kötött volna ki.

Minden nem ment szó szerint, de sok felesleg is volt, így csak a lényeget szedtem ki. Egészen az utolsó megszólalásig tetszett a dolog és örültem volna a második évadnak és annak ellenére, hogy cliffhanger lett a vége, így most boldog vagyok, mert legalább Roman és Emeryt nem rontották el (annyira).

12 megjegyzés:

  1. Sziaa .. s ezzel vége is ennek a sorozatnak ? 2.évad nem is lesz ?
    Ez nagyon jó sorozat kár lenne ezt abba hagyni de ha ők igy akarják hát akkor legyen igy... ez eddig a legjbb és legkedvencebb soroztaom,gondoltam,hogy megnézem a 2.évadot s a többi utánna levőt és amikor megláttam ,hogy nincsen 2.évad azt kérdesztem,hogy mi van ???
    De akkor végül nem lesz több évadja a Star Crossed~nek?? De mért nem folytatják ??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, bocsi a késői válaszért!
      Nem, nem lesz. Nem volt elegendő nézettsége egy esetleges 2. évadhoz sajnos.

      Törlés
    2. Azert csinaljak meg legalabb a veget vagy a 2.evadot kerem!!!!!!

      Törlés
    3. Sokan szeretnének folytatást!!

      Törlés
  2. En nagyon szeretem ezt a sorozatot mert izgalmas meg romantikus es NAGYON SZERETNEM HOGY LEGYEN 2.EVADJA.❤❤❤

    VálaszTörlés
  3. Akik szeretik a STAR CROSSED-tokat azok harcoljanak a sorozat ert!!!!

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok van már valami változás? Még mindig nem lessz második évad? Pedig ez a legjobb már a trónok harcát sem szeretem annyira ezek utánn....

    VálaszTörlés
  5. Imádom ezt a sorozatot!
    De csalódott vagyok hogy csak 1.évad van. 😳❤

    VálaszTörlés
  6. sziasztok miert nincs 2 evad ?

    VálaszTörlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...