Női szervek - 2013

Egy Sandra Bullockos film nem lehet rossz. Mi sem bizonyítja jobban, hogy a Női szervekben való alakítása megint csak a lehető legjobb volt. Komolyan, van olyan filmje, ami nem jó? Igaz, hogy létezik, ami nem vígjáték, de, olyan nem, amiben ne játszana tökéletesen, vagy éppen viccesen. Igaz ez a film sem győzte le a kedvencemet tőle, de közel volt. :P

Melissát még a Szívek Szállodájából van szerencsém ismerni. Sandrát meg...huhh...már nem is emlékszem. Ez a páros így pedig meglepően vicces és humoros filmet hozott össze. Maga a történet nem rossz. Adott egy nő, aki az FBI-nál dolgozik, a munkatársai viszont nem szeretik. Elküldik Bostonba, hogy oldjon meg egy drogügyet, de kap egy társat maga mellé, aki szintén elég okoskodó és önfejű. Ketten együtt próbálnak rátalálni, hogy ki is a fő embere ennek az üzletnek és nem lövöm le a poént, így nem árulom el, de hatalmasat csattant, mikor kiderül, hogy ki is ő.
Én legalábbis nem ő rá számítottam.
A filmben van egy-két morbid dolog, így nem véletlen, hogy 16-os karikát kapott, de azért szerintem a mai tizenévesek láttak már durvábbat is.

Az egész Sandra Bullockos dologban van sok jó. Az egyik az, hogy nem változtatják állandóan a magyar hangját. Komolyan utálom, mikor egy filmben vagy egy hosszú sorozatban megszokok egy hangot és egy másik filmben meg már nem ugyanaz van neki. Ettől meg tudok őrülni. A másik, hogy egy akkora tehetség, hogy az hihetetlen. a Beépített szépség az egyik legjobb, azt is milliószor láttam, ahogy a Nász-ajánlatot is, ami amúgy a kedvencem tőle.

Visszatérve a filmre. nem volt rossz, de belegondolva nem is a legjobb. Semmi baj a viccekkel, ez miatt lehet többször is majd megnézni, de a történet poénját tudom, így már nem lesz olyan izgi többet, de azért valószínű, hogy elő fogom venni idővel és az is lehet, hogy addigra elfelejtem, hogy ki volt ki, akkor viszont megint egy jó időtöltés lehet.

A szereposztás elég jól sikerült. Mind a rendőrök, mind az ügynökök, de még Melissa karakterének családjával sem volt semmilyen probléma. Az albínó pasas meg egyszerűen isteni volt. Utána is fogok nézni, hogy miben szerepelt még, vagy miben fog, mert nagyon nagyot alakított a filmben. Egy kis SPOILER: Sajnos megölték, nem is akárhogy és nem is akárki, így, ha valaki rá gondolt volna, ahogy én is, akkor most mondom, hogy téved, nem ő volt a "drogbáró". VÉGE!

A film értékelése: 10/7. Sandra Bullock. csak ennyit mond az ember és tudja, hogy csak jó filmről lehet szó. Most is így volt, egyszer tuti nézhető, majd döntse el mindenki maga, hogy később is megnézi-e.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...