Gru 2 - 2013

Régen néztem mesét, igaz, ritkán is teszem azt. A Gru első részét egy osztálytársam unszolására néztem meg és elég aranyos volt ahhoz, hogy megnézzem a folytatást is. Ez sem volt rossz, sőt, meglepően aranyos és elég sok vidám percet okozott nekem, így csak ajánlani tudom a mesét.


A Gru első része még arról szólt, hogy egy keményfejű és állítólag szívtelen pasas nem lehet elég kedves gyerekek neveléséhez. Csakis a Hold ellopása miatt akarta őket megkaparintani, de végül örökbe fogadta őket és boldogok voltak, ám a második részben megváltozott minden. A kis mignonok továbbra is irtó cukik, annak ellenére, hogy az embernek legtöbbször fogalma sincs, miről hadoválnak.


Most azonban nem egy újabb gonosz tevésről van szó, hanem a világ megmentéséről. Grut felbérli Kos Ülep, aki a anti-gonosztevők elleni csoportját vezeti, hogy találja meg azt az embert, aki egy mágnes "segítségével" ellop mindent, amit csak lehet. Gru beépül és beleszeret a társába is, akit a végén áthelyeznek Ausztráliába, de végül visszarepül, segít Grunak, majd az elveszi feleségül, így Agnesnek és testvéreinek lesz édesanyja.

Maga a mese nagyon aranyos, de mint sok filmnél, itt is igaz, hogy az első az igazi. Nem kellett volna folytatni a dolgot, bár igaz, hogy tetszik, nem kell mindennek állandóan folytatást adni, mert elveszti a varázsát. Még mindig a kis "sütik" a legcukibbak és a legviccesebbek, de Dr. Senkiházi neve is mindig megnevettet, ahogy Kos Ülepé is. A kislányok is nagyon cukik, de az első részben nagyobb szerepet kaptak és több vicces momentum is a nevükhöz fűződik.

A mese értékelése: 10/8. Mindezek ellenére nem lehet, nem szereti ezt az aranyos és vicces mesét. Mivel készült második rész, így gondolok lesz következő is, ahol már az újdonsült anyuka is nagyobb szerepet kap majd, de azt hiszem erre minimum 2, de inkább 3 évet kell várni, hiszen az első rész is 2010-ben jött ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...