Az első igazi nyár - 2013

Már a nyár elején olvastam, hogy a filmben szerepelni fog az egyik kedvenc színésznőm, AnnaSophia Robb. Meg is néztem a megjelenését, de idehaza csak DVD-n lehetett kapni, ami a napokban jelent meg, ennek köszönhetően a neten is fent van már jó minőségben magyarul.




A történet egy fiúról szól, akinek a szülei elváltak. Az édesanyja talált magának egy új férjjelöltet, aki egész végig csalja a nőt. Bár erről ő nem tud az elején. Elmennek nyaralni egy kisvárosba. A fiú elég zárkózott és nem bőbeszédű. Minden áron az apjával akar lenni, de, mint kiderült, az apjának nem kell a fiú. A nyár folyamán egy fürdőbe vették fel, hogy dolgozzon, de a pasi, aki felvette, neki nem az volt a célja, hogy találjon egy munkaerőt, hanem, hogy életre bírja a srácot.

A fiú szomszédjában lakik egy lány az anyjával és a testvérével. elég jól össze is barátkoznak, de a fiú fél bármit is lépni. Mikor végre elhatározza, hogy tesz valamit az ügy érdekében, a lány visszautasítja. A film végén kiderül, hogy csak meglepte a lányt, majd meg is csókolja a 14 éves fiút.
A film nem is arról szól, hogy szeressünk bele valakibe, vagy egy nyárról, legalábbis nekem nem ez jött le, hanem, hogyan nő fel egy kissé zárkózott srác és, hogy hogyan is nyílik meg a világ felé.  A fürdőben lévő főnöke próbálja életre bírni, mint azt már említettem, de a nyár végére nagyon jóban lesznek. Egy igaz barátja lett a fiúnak, bár a pasas sem volt teljesen komplett, de nagyon kis aranyos volt. Olyan kis vicces.

A film értékelése: 10/6. Nem volt sem rossz, sem jó. Olyan egyszer nézhető. Van tanulsága is, amit mindenkinek magának kell levenni belőle, de csak ajánlani tudom. AnnaSophia is remekül alakított, bár a magyar hangja kissé furcsa volt, de meg lehetett szokni. Senki ne várjon a filmtől valami eget rengetőt, mert semmi extra nincs benne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...