Teen Beach Movie - 2013

A Teen Beach Movie a Disney csatorna idei újdonsága. Főszerepben Maia Mitchell, aki a The Fosters sztárja is egyben. A film újfent egy musical, ahol minden második percben dalt énekelnek, de nem baj, ez így van rendjén. A szereplők egész jók, a történet sem vészes és a zenék is nagyon tetszenek.

A film története elég egyszerű. Adott egy lány és egy fiú, akik a nyarat együtt töltötték. A lánynak el kellene mennie, de még egy utolsót szörföznek. Egy viharba keveredve a fiú kedvenc filmjében találják magukat, amit 1962-ben adtak ki. A film az akkori szörfösök és motorosok csatáját mutatja be sok zenével.

A két tini nem tudja miként tudna kijutni a mozifilmből, de miután rájönnek mindent megtesznek annak érdekében, hogy hazajussanak, hiszen a lány az elején mindenképpen ki akar jutni, ugyanis máshol folytatja az iskolát és két óra múlva menne a repülőgép, amin neki is rajta kéne lennie. Persze kijutnak, de nem egyszerűen. Szó szerint beolvadnak a filmbe, de egy újabb vihar segítségével végül hazaérnek.

A filmben megismerkednek az egyik motoros lánnyal és egy másik sráccal is, aki viszont szörfös. Kettejüknek kellett volna egymásba szeretniük, de Mac és a barátja az útjukat állták. Mikor rájöttek, hogy az lenne a kulcs, hogy a filmet úgy fejezzék be, ahogy az meg van írva, minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a motoros lány és a srác egymásba szeressenek.

A filmbeli lányt nem más játssza, mint a Vámpírnaplók Aprilje, akinek mellesleg nagyon jó a hangja és ő is beleillik ebbe a 60-as évek béli filmbe. Bár a lányt én egy félénk The Vampire Diaries béli karakternek ismertem meg, itt teljesen mást mutatott. Vidám, bohókás és eszméletlenül jól kinéző lányt játszott.

Maga a film nagyon tetszett, de csak a végére szerettem meg igazán. Tipikus Disneys film, de nem egy Camp Rock vagy egy High School Musical, biztos, hogy nem lesz akkora sikere, de egy délutáni mozinak nagyon jó, főleg melegben, hiszen az egész vízről szól, ha már nem tudunk mi menni az óceánhoz, hozzuk mi ide. :D A zenéket nagyon jól eltalálták, a legtöbbjében hallani lehet a régebbi idők béli hangzást is. A ruhákkal ugyanez volt. Nagyon jól megoldották a színes és bohókás ruhákat. A táncokban nem sokat lehet észlelni a 60-as évekből, de volt egy két mozdulat, amiből ki lehetett venni, hogy nem egy mai korban játszódó filmről van szó.


Maia Mitchellt egyre jobban megszeretem, bár nem ismerem régóta, mégis tehetségesnek tartom a maga módján. Nem hinné el az ember a korát, ha nem tudnánk, hogy 92-ben született. Letagadhatna egy öt évet biztos. A srác, aki a filmben szerepelt nem egy Zac Efron, de még a film végén feltűnő Justin Bieber sem. Szerintem kicsit sem néz ki jól...lehet, hogy kinőttem már ezekből, hiszen, ha megnézzük, még nálam is fiatalabb. :D

A mozi végéről annyit, hogy nagyon nagy volt, amikor a filmbéli csapat kikötött a mi korunkban és a srác Justin Bieber képét mutatta nekik. Nem tudom, hogy a srác mit szól ehhez, lehet, hogy nem is tudja. hozzátenném még azt is, hogy a befejezés nagyon második rész gyanús. Lehet, hogy le vagyok maradva és már készül a következő, de nagyon úgy tűnik, hogy egy rész még biztosan lesz a Teen Beach Movie-ből.

A film értékelése: 10/8. Nekem tetszett és szerintem érdemes megnéznie mindenkinek, aki szereti a könnyed kis Disney filmeket, vagy csak a 60-as éveket, vagy a zenét. Mindegy, hogy mit szerettek, mindenkinek ajánlani tudom. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...