Az imdb legjobban értékelt sorozatai

Az IMDB oldalán meg lehet tekinteni azon sorozatok listáját, amit a nézők a legjobbra értékelnek. Több olyan is van az elsők között, amiket mi már nemigen ismerünk, ugyanis a 70-80-as években játszódott. Most azokat veszem ki a listából, amelyek ma is a tvk képernyőjén vannak és számunkra is ismerős és érdekes lehet.

(A számok a sorozatok nevei után azt mutatják, hogy a szavazatok alapján a 10-es értékből mennyit érnek el a sorozatok, illetve azoknak a száma ki van emelve, amiket én is nézek és szeretek is.)

3. Trónok harca - 9.4
4. Totál szívás - 9.4
6. Sherlock - 9.2
11. Dexter - 9.0

35. The Walking Dead - 8.7
59. The Legend of Korra - 8.6
64. Homeland - 8.6
66. Agymenők - 8.6
70. Odaát - 8.5
82. Így jártam anyátokkal - 8.5
121. American Horror Story - 8.3
155. Arrow - 8.1
165. Once Upon a Time - 8.1
171. Revenge - 8.0
180. The Vampire Diaries - 8.0
198. True Blood - 7.9
226. Pretty Little Liars - 7.8
232. New Girl - 7.8
313. Under The Dome - 7.5
319. Nikita - 7.4
328. Hart of Dixie - 7.4
352. Switched at Birth - 7.3
389. Teen Wolf - 7.2
424. Alcatraz - 7.1
463. Glee- 6.8
526. Beauty and The Beast - 6.5
543. Revolution. 6.4
553. Sok sikert Charlie - 6.3
557. The Carrie Diaries - 6.3
558. V, mint Viktória - 6.3
576. Wizards of Waverly Place - 6.1

(Tudom, hogy a WOWP és a V, mint Viktória már nem megy, de mivel mind a kettőnek ebben az évben lett vége, így még bekerültek a listámra.)

Hatalmas meglepetést okozott több olyan sorozat is, aminek a nézettsége hatalmas, de még sincsenek túl előkelő helyen. De a listát elnézve a régi sorozatok, mint a Charmed, vagy a Xena, mind-mind bent vannak a legjobb 600 valamennyiben, viszont pl. a Hannah Montana CSAK 3,7-es értékelést kapott és a csak a 69. helyen van.
Érdekességként a legjobban értékelt Disneys sorozat a Sok sikert Charlie, majd a Wizards of Waverly PLaace, viszont ezek közül kimaradt még az összes mese, amik bár a listán voltak én nem tettem bele őket, akit érdekel a lista többi része, azok ITT megtekinthetik.
A legnézettebb Nickelodeonos sorozat a V, mint Viktória. 

Ti melyik sorozat helyén lepődtetek meg? Melyiket nézitek? Melyikre hányast adnátok?

6 megjegyzés:

  1. Kedves névtelen hozzászóló, nem értem mire írtad azt, hogy szar, a bejegyzésre, vagy a listára (szerintem a bejegyzésre), de megválogathatnád a szavaidat. Ahelyett, hogy értékelnéd más munkályát, inkább leszólod. Ha nem tetszik, ne írj, vagy ha írsz kulturáltabban is megtehetnéd azt. Revorina látszik, hogy sokat olvass utána, és tudakozódik a bejegyzéseinél, mellesleg saját véleményét írja meg. Tiszteld már mások munkáját, mert te sem örülnél, ha a te blogodat leszaroznák, valószínű, ezért is írtál névtelenül. Gondolkozz máskor mielőtt írnál valamit, vagy leghalább indokold meg a véleményedet. Ha meg a lsitára értetted, akkor meg tedd konkréttá azt, amit írsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bell, imádlak! Köszönöm szépen ezt a csodás és megrendítő hozzászólást! :) Amúgy én sem tudom mire értette, de igazából mindegy is, amíg látogatóim vannak, addig nincs baj! :D

      Törlés
  2. Az a meglepő, hogy a Sherlock csak 6. ... Oké, elismerem, nem nézheti mindenki, és szerintem sokan a klasszik-Sherlock képhez ragaszkodnak, amivel csak annyi a baj, hogy Moffat és a BBC valami eszméletlen dolgot hoztak ki napjaink Londonjából, amibe beledobták Sherlockot és Watsont. És a másik, ami meglepő, hogy (bár nincs itt) a Doctor Who csak 45.??!! Annak a sorozatnak már egy része is fanatikust farag az emberből, már ha perze mutat hajlandóságot a csodálat iránt. Vagy csak én lennék BBC fanatikus...? :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a legtöbben, akik sorozatot néznek azok közül is hiába nézik ezeket, amiket felsoroltál, ők már nem azok a tinik, akik egész nap sorozatokra szavaznak....ezért nem is reális a lista szerintem. :)

      Törlés
  3. Az Ezel - Bosszú mindhalálig az hol maradt a 8,4-es értékelésével ami személyes kedvencem a Dexteren kívül? :D

    VálaszTörlés

Rólam

Rólam
Üdv kedves idegen! Ez az oldal a kritikák világába reppent téged, ahol találsz véleményt sorozatokról, filmekről, zenékről és könyvekről is. Emellett napi szinten osztok meg bulvárhíreket és egyéb gondolatokat. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor tarts velem! click here →

Látogatók

Cikkajánló

Kiemelt bejegyzés

Eurovision 2018 - Mennyi esélye van az AWS-nek?

Már közel két hónapja annak, hogy eldőlt ki képviseli hazánkat az idei Eurovíziós dalfesztiválon. A lisszaboni elődöntőre az AWS-t küldték ...